Beste seniorbiler i Vi over 60: Ford Kuga imponerte!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Ford Kuga 1

Da Vi over 60 for kort tid siden kåret de beste seniorbilene, ble det ikke bare tysk seier, men tysk dobbeltseier. BMW 220d xDrive Gran Tourer tok en førsteplass som aldri var truet, en grei bekreftelse på sammenhengen mellom pris og kvalitet.

BMW’en var testens dyreste, men altså også den beste når alle disipliner summeres.

Likevel synes vi kanskje Fords 2. plass med Kuga Titanium X var vel så imponerende. Av BMW forventet vi topplassering, mens vi slett ikke var like sikre på Fordens vegne – her var utfordrerne etter vår mening mange – og sterke. Kuga holdt imidlertid alle godt fra livet, og ble en av de største positive overraskelsene i testen.

Ford Kuga er en bil som tilfredsstiller kravene til en god seniorbil. Den har høyden som gjør atkomsten bekvem og sikten god, den har godt kjørelys og gode seter, testbilen hadde en super automatgirkasse, og bilen hadde firehjulsdrift, som så mange bilkjøpere etterspør i dag.

Bilen har dessuten fått en design som er lett å like, både inn- og utvendig; ganske smaksnøytral.

Ford Kuga 2

Plassen står klart til godkjent, både for passasjerer og bagasje, og interiøret har praktiske og fleksible løsninger.

Testlaget noterte ellers bl.a. følgende stikkord: Lettkjørt og kjapp bil med gode kjøreegenskaper. Nest høyeste poengsum av testbilene. Virker svært gjerrig på drivstoffet. Ny modell er ikke langt unna.

Ford Kuga med Titanium X utstyrsnivå starter prismessig på 345 000 kroner, mens vår testbil med mye utstyr og 4×4 kostet ca. 514 000 kroner. Mye penger, men Kuga har også blitt mye bil etter hvert!

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com