Frank Williksen
Mobil +47 922 61 064

Bilgal journalist som interesserer seg for alt med hjul og motor.

Les mer om meg

Som journalist har jeg hatt bil, motor og trafikk som spesialfelt helt siden 1966. Jeg har blant annet skrevet om bil og motor i Morgenposten, Alle Menn, Moderne Transport, NÅ og Vi Menn. Fra 1990 til 1. januar 2018 har jeg også vært ansvarlig redaktør av Nytt om Bil.

Gjennom Williksen Forlag AS tilbyr jeg redaksjonelle/publisistiske tjenester, medierådgivning og PR- og informasjonsbistand.

Jeg har et bredt kontaktnett både nasjonalt og internasjonalt, og er alltid til stede på minst én stor bilutstilling hvert år – i Paris eller Frankfurt.Kontakt meg på:
Epost: Frank Williksen
Mobil: 92 26 10 64
Besøk også:
williksen.no
http://wiag.no

 

 

 

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com