Den lærer seg både kjøremønster og kjøreruter

Static photo
Colour: sepang blue
Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Til høsten ruller en helt ny Audi A6 Avant inn på det norske markedet. Den blir garantert et supert alternativ for den som jakter en stor, sterk og komfortabel stasjonsvogn.

Bilen følger Audis nye designspråk med bl.a. den lave og brede singleframe-grillen som A6 sedan presenterte da den modellen debuterte på bilutstillingen i Geneve i mars.

Selvfølgelig er bilen blitt større. A6 Avant er nå 4,94 m lang, 1,89 m bred og 1,47 m høy. Dette betyr enda bedre innvendig plass. Bagasjerommet sluker 565 liter, noe som kan økes til 1680 liter når baksetene felles ned.

Mild-hybrid

Bilen er full av ny teknologi og innovasjon. En rekke assistent- og sikkerhetssystemer er standard. Det samme er Audis mildhybrid-system for alle motoriseringer. Den sørger både for økt komfort og effektivitet. Mild-hybrid-teknologien reduserer utslipp og forbruk ved hjelp av et litium-ion batteri.

Intelligent turpartner

Et nytt opplegg for styring og fjæring sikrer dessuten at bilen kombinerer de dynamiske egenskapene med et svært høyt komfortnivå.
Det nye MMI touch-systemet i Audi A6, og mulighet for stemmestyring, gjør at nye A6 blir en intelligent turpartner som henter informasjon fra forhåndslagret data i bilen og fra skyen gjennom MMI navigation plus.

Dette systemet er selvlærende basert på sjåførens kjøremønster, og bilens forslag til kjøreruter er intelligent tilpasset den som kjører bilen.

Assistentsystemer


Bilen vil kunne leveres med parking pilot og garage pilot, som gjør at bilen selv sørger for parkering ved hjelp av myAudi-app’en, uten at sjåføren må sitte bak rattet.

De første bilene kommer til Norge til høsten, men norske priser er ennå ikke klare.

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com