Ekstra kraftig mobillader til bilen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

ReachAll Product Image

Nå lanserer Sandberg ReachAll, en nærmest overgiret USB-lader til bruk i bilen. Den har ikke mindre enn fem USB-porter, så her kan alle i bilen lade hver sin mobil samtidig. Laderen er også sterk nok til å lade opp tre nettbrett, f.eks. iPad-er, samtidig.

 

Vi kjenner alle de forskjellige utgavene av «plugger» man kan sette i sigarettenneren i bilen, og så er det én eller to USB-porter i den som kan brukes til å lade en smarttelefon eller annen mobilenhet. De kraftigste av disse kan også lade et nettbrett.

Nå tilbyr altså Sandberg en langt hvassere løsning, godt i tråd med en utvikling der vi omgir oss med stadig flere duppeditter som krever opplading jevnlig. Det er jo heller ikke slik at alle dingser er toppladet når turen starter; svært ofte må det snart lading til.

ReachAll eliminerer også diskusjoner om hvem som skal lade først når det er flere som trenger det.

Med en kabel på hele 1,5 meter slipper man dessuten utfordringer med ladekabel i konflikt med girspak eller andre betjeningsorganer, men kan legge laderen bak forsetet.

ReachAll fungerer også i lastebiler med 24 V spenning. På www.sandberg.it, kan man både finne nærmeste butikk og handle på nett.

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com