Elektrisk både på land og til vanns!

Skjermbilde 2022-03-13 kl. 12.59.10
Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Den som går med tanker om å skaffe seg et elektrisk drevet fremkomstmiddel, bør sette av tid helgen 20. – 22. mai. Da inviterer prosjektleder og initiativtaker Morten Christiansen til messen Eldrive22 på Kadettangen ved Sandvika i Bærum.

Bildet øverst: Det blir et stort utvalg av elbiler å titte nærmere på under Eldrive22 på Kadettangen ved Sandvika. (Skjermdump Eldrive22)

Av Frank Williksen

– Dette blir det første eventet i sitt slag, der vi kan by på alt innen el-kjøretøy, både på land og til vanns, bekrefter Morten overfor Bilstoff.

– På Eldrive22 kan folk se nærmere på alt som går på batteri – elbiler, elbåter, elscootere, elsykler, el-vannscootere, el-utenbordsmotorer… Kort sagt, det meste!

– Målet med dette eventet er å sette fokus på ulike typer elektrisk drevne kjøretøy og fartøyer som på sikt kan bidra til å nå det viktige nullutslippsmålet, sier han videre.

Nå jakter han en Think for utstilling på messen. Den Aurskog-produserte norske elbilen fikk dessverre ikke noe langt liv, men den har blitt et viktig symbol på Norges fremskutte posisjon for satsing på elbiler.

Dersom noen av leserne har tips om en slik bil, er Morten Christiansen veldig interessert i å få vite dette. Kontaktinfo finnes på eldrive22.no

Elbåter blir det også mulig å titte på under Eldrive22. (Skjermdump, Eldrive22.no)

Messen på Kadettangen blir delt i en innendørs og en utendørs avdeling. Inne i Bærum Sportsklubbs boblehall på 1.000 kvm, blir det samlet både to- og firehjulte kjøretøy. Båter blir liggende i Sandvikselven, og det blir mulighet for standplass på brygga for utstillere med maritimt utstyr.

Thon Hotel Oslofjord ligger innenfor behagelig gangavstand fra utstillingen, og det er kafé på bryggekanten.

Det blir gratis adgang til Eldrive22, og attpåtil tilbyr arrangøren gratis parkering i parkeringshus på Kjørbo fra fredag 20. mai om ettermiddagen til søndag 22. mai om kvelden.

Hva du får se på messen, er ennå ikke endelig klart, men at bredden blant utstillerne blir god, er det ikke tvil om. Mange av de viktigste elbil-leverandørene er allerede påmeldt, bekrefter Morten Christiansen.

Les også: Generatoren – ditt smarte kraftverk

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com