Fartsidioter på norske vinterveier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Fartsidioter Skjermbilde 2016-01-16 kl. 11.32.35

Jeg reagerer kraftig på nyheten forleden (se skjermdump ovenfor fra tv2.no) om at fartsidioter fra kontinentet bruker norske vinterveier som sin private rallybane – uten hensyn til annen trafikk og fartsgrenser. Ulykker – og nesten-ulykker – har da også blitt meldt i kjølvannet av Arctic Challenge, som galskapen har til navn. Livsfarlige forbikjøringer har vært dagens orden i dette ”billøpet”.

Jeg ser at politiet ikke har vært forhåndsvarslet om galskapen, og at de heller ”ikke er glade for dette”. Vel, vi er ikke veldig glade for det vi som ferdes på veiene i normale hastigheter heller, kan jeg melde. Jeg hadde vel blitt litt mer imponert om politiet hadde gitt klar beskjed om at slikt tolereres ikke – og sørget for å få stanset dette ansvarsløse tøvet.

Det kan utvilsomt også stilles store spørsmålstegn ved hvilken trening og erfaring disse menneskene har med vinterkjøring på krevende norske veier, noe som ofte er risikosport nok i seg selv.

Det er mer enn nok av villmannskjøring på veiene våre fra før, om vi ikke i tillegg skal risikere å møte en fartsidiot fra det europeiske flatlandet på fire stive hjul rundt neste sving! La oss nøye oss med våre egne fartsidioter – vi har ikke behov for å importere noen ekstra-

At barn leker er selvsagt vel og bra – men ikke når det kan gå på bekostning av sakesløse medborgere!

 

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com