Ford som ser rundt svingen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

 

Ford Front Split View Camera

Det er ikke bare de dyreste og mest eksklusive bilmerkene som imponerer med avansert teknologi. Folkelige Ford har de siste årene virkelig brettet opp ermene og gjør en kraftinnsats for å lette hverdagen for sine kunder.

Et veldig godt og spennende eksempel på dette, er merkets nyeste innovasjon, som gjør at Forden din kan se rundt svingen – selv om du ikke kan det! Hemmeligheten er en ny kamerateknologi som virkelig er godt nytt for å redusere både stress og kollisjonsrisiko. Det innovative frontkameraet er foreløpig å få som ekstrautstyr til Ford S-Max og Galaxy, og viser siåføren et 180 graders bilde av området foran bilen fra et videokamera i grillen.

I et uoversiktlig kryss vil for eksempel kameraet vise sjåføren både kjøretøy, fotgjengere og syklister som nærmer seg fra begge sider. Dette er veldig godt nytt ikke minst i Norge, hvor vi har tallrike veikryss og utkjørsler med dårlig sikt. Det lille kameraet holdes rent med en spesialkonstruert spyler som aktiveres samtidig med vindusviskerne.

Flere Ford-modeller tilbyr også tilsvarende system mede ryggekamera.

Og Ford stopper ikke der – en intelligent hastighetsbegrenser “leser” fartsgrenseskiltene, og tilpasser bilens hastighet til gjeldende fartsgrense til enhver tid. Kjedelig? Gjerne det, men behagelig trygt i forhold til uventede laser-forekomster langs veien!

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com