… da denne franskmannen gled inn i meg bakfra

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Nei da, dette er ikke et forsøk på å konkurrere med ”Fifty shades of grey”, men et bitte lite gløtt inn i forsikringsselskapenes kjedelige(?) hverdag! Hele sitatet lyder nemlig omtrent slik: ”Jeg hadde stanset for rødt lys da denne franskmannen gled inn i meg bakfra”, og er ett av ufattelig mange eksempler på mer og mindre pussige skademeldinger fra uhell i trafikken.

I forsikringsselskapet If bekrefter Sigmund Clementz at det jevnlig kommer inn skademeldinger som neppe ville gitt ståkarakter i norsktentamen – og som mildt sagt leverer svært originale situasjonsbeskrivelser: ”For å unngå kollisjon kjørte jeg på den andre bilen”, er ett eksempel, og det finnes mer enn nok av andre å ta av. Her er et lite knippe:

– Jeg forlot min Ford Coupé utenfor, og når jeg kom tilbake fant jeg til min store overraskelse en Ford Cabriolet.

– Jeg mener at ingen av partene hadde skyld i uhellet, men hvis det ikke er tilfelle, er det motparten.

– Fyren var overalt. Jeg måtte bråsvinge flere ganger før jeg traff ham.

– Hans skyld. Han holdt altfor liten avstand til bilen bak.

– Min passasjer er for øvrig medlem av Norges Fotballforbunds lovkomité…

– Den indirekte årsaken til ulykken var en liten fyr i en liten bil med stor kjeft.

– Det hadde fryst på om natta, så veien var helt isolert. Bilen min skled inn i bil B nærmest på eget initiativ.

– En usynlig bil kom ingensteds fra, traff bilen min og forsvant.

– Jeg ga gass for å komme meg unna, men han klarte å treffe meg likevel.

– Da jeg kom hjem, kjørte jeg til feil hus og traff et tre jeg ikke har.

– Vedlagt sender jeg regning på 1561 kr. for skade på mitt understell.

Så kanskje forsikringsselskapenes hverdag ikke er så helt kjedelig likevel?

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com