Håpløst, Color Line!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Color Line parkering 2-kopi (1)

Kjære Color Line: Er det virkelig nødvendig å gjøre livet så helvetes vanskelig for bilgjester på det heisbare bildekket om bord i Color Magic og Color Fantasy? Er økonomien så krevende at dere ikke kan ofre 30-40 bilplasser (av ca. 550 personbilplasser) for å gjøre tilværelsen litt mer akseptabel for inn- og utstigning enn tilfellet er nå?

Det parkeres så tett at det er på grensen til umulig å komme inn og ut av bilen. For å klare dette, bør man være rimelig smidig i kroppen – og helst ikke ha fått for store alderstillegg rundt ekvator. Da er det en virkelig pine å ta seg ut og inn, og vi har ved tallrike anledninger lært mange nye morsomme ord her på bildekket!

Når det stues så vanvittig trangt, øker selvsagt også mulighetene for parkeringsskader betydelig – og vi tør ikke tenke på hvordan det skulle vært om vi hadde prøvd denne øvelsen med en 2-dørs coupémodell med sine meget brede dører og lave høyde! Trolig hadde vi sittet i bilen ennå…

Det er mange som har forlatt dette heisbare bildekket med høyt frustrasjonsnivå – men så heves humøret raskt til topps igjen med flott mat og god service, forskjellige aktivitetstilbud og gode shoppingmuligheter.

Men det siste inntrykket blir likevel den samme prøvelsen for å komme inn i bilen igjen…

Lytt litt til deres ansatte som dirigerer parkeringen ved ombordkjøring – de ser og vet hvor (unødvendig) håpløs denne situasjonen faktisk er!

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com