Hva er DITT triks?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Turproviant

Uansett hvor glad man er i å kjøre bil – noen ganger blir milene lange, og kjedsomhet skaper som kjent tretthet. Selv kjører jeg ganske ofte lange strekninger – 20, 30 eller 50-60 mil, og av og til mer.

Mye av dette skjer alene i bilen, og det er selvsagt grenser for hvor lenge samtaler med seg selv fortsetter å være meningsfylte! Siden sangstemmen heller ikke er noe å slå om seg med, sier det seg selv at man må ha noen triks å ty til for å holde konsentrasjonen oppe.

For min del heter dette vann uten kullsyre og sjokolade. Noe av det første jeg gjør når jeg starter på en lengre tur, er derfor å svippe innom første bensinstasjon og kjøpe dette. På bildet ser du favorittene mine: Imsdal og Smil. Med disse stimulansene henter jeg greit ut noen mil ekstra!

Hva er DIN hemmelighet for å skjerpe sansene underveis?

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com