Frank Williksen
Mobil +47 922 61 064

Bilgal journalist som interesserer seg for alt med hjul og motor.

Les mer om meg

Hva er DITT triks?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Tips en venn

Turproviant

Uansett hvor glad man er i å kjøre bil – noen ganger blir milene lange, og kjedsomhet skaper som kjent tretthet. Selv kjører jeg ganske ofte lange strekninger – 20, 30 eller 50-60 mil, og av og til mer.

Mye av dette skjer alene i bilen, og det er selvsagt grenser for hvor lenge samtaler med seg selv fortsetter å være meningsfylte! Siden sangstemmen heller ikke er noe å slå om seg med, sier det seg selv at man må ha noen triks å ty til for å holde konsentrasjonen oppe.

For min del heter dette vann uten kullsyre og sjokolade. Noe av det første jeg gjør når jeg starter på en lengre tur, er derfor å svippe innom første bensinstasjon og kjøpe dette. På bildet ser du favorittene mine: Imsdal og Smil. Med disse stimulansene henter jeg greit ut noen mil ekstra!

Hva er DIN hemmelighet for å skjerpe sansene underveis?

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com