Hyundai Tucson er mye bra seniorbil for pengene!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

hyundai-tucson-1

Jeg var nylig ute og kjørte en Hyundai Tucson noen dager – og fikk en stor positiv overraskelse. Ikke at bilen er bra, for det er den absolutt – rommelig, høy med komfortabel inn- og utstigning og god oversikt fra førerplass – god bakkeklaring og svært godt utstyrt.

Alt dette visste jeg fra før, men jeg har levd i den oppfatning at bilen rett og slett var for dyr. Trolig har jeg hengt meg for mye opp i firehjulsdrift og automatgir, med prislapper som har nærmet seg den halve millionen – og vel så det.

Bilen jeg kjørte nå, hadde ren forhjulsdrift og manuell girkasse. Kreftene kom fra en bensinmotor med 132 hk – og utstyret omfattet både varme i ratt og baksete, varme og ventilasjon i forsetene, skinnseter med el.justering, fin navigasjon og ellers et generelt høyt utstyrsnivå.

Folk som kjørte modellen med forhjulsdrift sist vinter, har også bare godt å si om fremkommeligheten.

Den store positive overraskelsen var prisen. Min nærmeste forhandler kunne fortelle at den aktuelle bilen ville være på veien for rundt 375 000, og da er altså både Plusspakke og Teknikkpakke inkludert – det er nesten bare panorama glasstak som kan komme i tillegg.

Med 1,6 liter bensinmotor med 132 hk blir selvsagt ikke den rommelige SUV’en noen rakett på veien, men både akselerasjon og toppfart burde rekke godt for de aller fleste. Tucson er vel ikke en bil man velger dersom det er høye ytelser og marginale kjøreegenskaper som står på preferanselisten!

Som fleksibelt, komfortabelt og absolutt brukervennlig transportmiddel kommer den vesentlig høyere på listene. Mye bil for pengene er absolutt ingen overdrivelse!

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com