Ikoniske Land Rover runder 70 år – nå kan du bli med på feiringen!

LAND ROVER_LINE IN THE SNOW_12
Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Intet mindre enn 70 år har gått siden Land Rover debuterte med sin ikoniske arbeidshest Defender på bilutstillingen i Amsterdam i 1948. På samme dato i år, 30. april, skal World Land Rover Day feires.

Den feiringen ble kunngjort på bildet øverst, med unik snøkunst på La Plagne i de franske Alpene – 2700 meter over havet, og signert snøkunstneren Simon Beck. Defender-profilen vil sikkert de fleste kjenne igjen.

For å lage denne Defender-utgaven i stor høyde gikk Beck 20.894 skritt og 16,5 km.

– Min form for snøkunst krever utholdenhet, nøyaktighet og styrke – og alle disse attributtene deler jeg med Defender. Dens ikoniske form er så enkel og gjenkjennbar over hele verden; dette må være det mest gjenkjennbare kunststykket jeg noensinne har laget, sier han selv.

Det unike bildet er en hyllest til det øyeblikket da teknisk direktør i Rover, Maurice Wilks, tegnet den første skissen av den originale Land Rover i sanden i Red Wharf Bay, og deretter la frem ideen for sin bror Spencer, Rovers administrerende direktør.

Den fremtidsrettede design-skissen ble kalt «Land Rover», konturen av det som vi nå kjenner som Defender.

– Land Rover er et ikonisk varemerke og konturen til Defender kjenner du igjen med en gang. Det å nå milepælen 70 år er helt spesielt, og vi vil markere det med en feiring som er i tråd med Land Rovers «Above and Beyond» ånd, og som hedrer menneskene bak verdens beste SUV, sierJaguar Land Rovers CEO, Prof. Dr. Ralf Speth.

Land Rover inviterer nå fans til å delta i feiringen i en online sending på World Land Rover Day. Den starter med menneskene som bidro til å skape verdens mest populære firehjulstrekker og Land Rovers nyskapende teknologi, fra opprinnelsen av Series Land Rover og Defender, til introduksjonen av Range Rover i 1970, og Discovery i 1989.

World Land Rover Day feires altså 30. april. For å se sendingen og delta i feiringen kan du gå til www.youtube.com/landroverkl. 20.00 BST og bruke #LandRover70Years.

I 2015 gjenskapte Land Rover konturen i sanden i Red Wharf Bay, for å markere det siste året med produksjon av Defender. Du finner mer informasjon om dette her: https://media.landrover.com/en-gb/news/2015/01/land-rover-launches-year-defender-celebrations-giant-1km-sand-drawing-and-trio-limited

 

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com