Pass på sikten – og FØRERKORTET!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

DSCN9240 DSCN9268 kopi

Selv om vinteren ennå ikke har slått til for fullt i det meste av landete, har den første snøen vist seg flere steder. Det er en nyttig påminnelse om følgende: Pass på sikten!

Det er ikke lov å kjøre bil etter kikkhull-metoden, og hvis du blir påtruffet av politi med bare et bitte lite gløtt rett foran rattet, kan du være sikker på følgende: Førerkortet blir borte for noen måneder, supplert med en bot som svir.

Men det stopper ikke der: Blir du innblandet i et trafikkuhell på grunn av mangelfull sikt, vil forsikringsselskapet ditt utvilsomt be deg betale en større eller mindre del av regningen etterpå selv! Graden av uaktsomhet bestemmer hvor stor andel du må blø med.

Jeg har gjemt det verste til slutt: Forestill deg tanken på at du rett og slett er så uheldig å kjøre på noen og skade vedkommende. Og bare fordi du ikke gadd å skrape rutene rene for is og snø!

Moralen er klar: Ta vare på sikten, førerkortet – og, kanskje, samvittigheten! Husk, det er masse flotte isskraper/snøkoster å få kjøpt i dag. De koster en bitte liten brøkdel av boten du får for å blåse i det!

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com