Prisbombe blir ny BMW-bestselger?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

BMW 225xe

Nå blir det enda morsommere å være politisk korrekt: BMW lanserer en plug-in hybridversjon av sin 2-serie Active Tourer, og gjør det til en pris som vil gi gjenlyd på markedet!

For litt over 350 000 kroner får du en rommelig, godt utstyrt og utpreget kjøreglad flerbruksbil med en systemeffekt på solide 224 hk! Jeg skjønner godt at Christian Gottschalk i BMW Group Norge synes det er en glede å tilby denne bilen til en slik pris!

At 2-serie Active Tourer har blitt en av bestselgerne for BMW i Norge siden lanseringen i 2014, gir jo et glimrende utgangspunkt. I plug-in hybrid utgave leverer BMW 225xe en strålende kombinasjon av teknologi, plass, ytelser, kjøreglede og pris. Noen viktige stikkord er for eksempel elektrisk firehjulsdrift, 400 liter bagasjerom og automatgir som standard utstyr.

Hjertet i bilen er en drivlinje basert på en tresylindret 1,5 liter bensinmotor med BMW Twinpower turboteknologi og eDrive og en samlet systmeffekt på hele 224 hk. Løsningen tilbyr 41 kilometer fullelektrisk rekkevidde, forbruk 0,2 l/mil og CO2-utslipp på 46 g/km. Det er heller ikke noe å utsette på ytelsene: 0-100 km/t klarer bilen på kjappe 6,7 sekunder.

BMWs innovative eDrive ble først lansert i i8 og i3, og i løpet av kommende år vil BMW ha en plug-in hybrid i alle store segmenter.

Nyheten kommer til Norge i mars neste år, men er allerede i salg.

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com