Riktig God Jul til alle!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

god-jul

Så er vi der igjen, enda et år har feid forbi – og snart ringes jula inn! For meg er dette den absolutt beste tiden på året, en oppfatning jeg vet at mange deler.

Jeg tenker ikke først og fremst på god mat og godt drikke, selv om dette er en viktig del av julefeiringen. Heller ikke er det hva som kan finnes av gaver under treet som opptar meg aller mest.

For meg er jul først og fremst synonymt med trivsel med familie; med foreldre, barn og barnebarn; søsken, nevøer og nieser; søskenbarn – ja, alt og alle som sammen skaper en stor og trivelig familiekrets. Gode venner skal heller ikke glemmes som en svært viktig ingrediens i livet, og et gode som må pleies og tas vare på.

Dette er mitt bakteppe for en lykkelig og harmonisk julefeiring!

Hvis du klarte deg gjennom den store bulkedagen i går (lille julaften!), så har enda en forutsetning for vellykket julefeiring falt på plass! Dessverre var det, som vanlig, mange som ikke var så heldige, og forsikringsselskaper melder om rekordtravelhet 23. desember som vanlig. Kanskje ekstra belastning for ekteparet som like godt kolliderte med hverandre i et veikryss i den verste innspurt-travelheten! Ikke veldig bra for juleharmonien…

Nå når stressperioden er bak oss, oppfordrer jeg alle til å kjøre forsiktig: Hold avstand, tilpass kjøringen til forholdene – og er det virkelig glatt, bør kanskje buss eller tog være et alternativ for familiebesøket?

Et lite tips: Det lønner seg veldig å vaske vinterdekkene med jevne mellomrom – du vil bli overrasket over hva dette gjør med veigrepet! Bensinstasjonen kan sikkert hjelpe deg med gode råd her…

Ha en riktig God Jul og et godt og fremgangsrikt nytt år!

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com