Skademeldinger til muntrasjon!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Gode skademeldinger

”Jeg hadde stanset for rødt lys da denne franskmannen gled inn i meg bakfra”, sto det i en skademelding fra en kvinnelig sjåfør for noen år siden. Klassiker blant morsomme skademeldinger, og som det gjerne blir unnskyldt med: I mørke, regn og med blåfrosne fingre kan det være en utfordring både å formulere og skrive en skademelding!

Nå er et knippe skademeldingstekster litt utenom det vanlige samlet i en bok: “Jeg prøvde så godt jeg kunne å avvikle en kollisjon. Norske skademeldinger i utvalg”. Boken er utgitt på Spartacus Forlag, og har fått forord av informasjonsdirektør Jon Berge i If.

Den måtte jo bare komme, og atskillig muntrasjon er det nok å hente i den. Som finnmarkingen som rygget ut fra gårdsplassen sin og ut på kommunal vei. Der ble han påkjørt, men hevdet sin uskyld. Han skrev nemlig i skademeldingen at alle i området visste at folk i hans familie ikke bare hadde dårlig syn, de hørte dårlig også…

Og så var det han som “kolliderte bare litt”, i håp om å redusere bonustapet…”, og gullkornet om at “ulykken hadde vært unngått hvis begge hadde klart å stoppe”.

Du har kanskje en å bidra med, du også?

 

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com