Skademeldinger til muntrasjon!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Tips en venn

Gode skademeldinger

”Jeg hadde stanset for rødt lys da denne franskmannen gled inn i meg bakfra”, sto det i en skademelding fra en kvinnelig sjåfør for noen år siden. Klassiker blant morsomme skademeldinger, og som det gjerne blir unnskyldt med: I mørke, regn og med blåfrosne fingre kan det være en utfordring både å formulere og skrive en skademelding!

Nå er et knippe skademeldingstekster litt utenom det vanlige samlet i en bok: “Jeg prøvde så godt jeg kunne å avvikle en kollisjon. Norske skademeldinger i utvalg”. Boken er utgitt på Spartacus Forlag, og har fått forord av informasjonsdirektør Jon Berge i If.

Den måtte jo bare komme, og atskillig muntrasjon er det nok å hente i den. Som finnmarkingen som rygget ut fra gårdsplassen sin og ut på kommunal vei. Der ble han påkjørt, men hevdet sin uskyld. Han skrev nemlig i skademeldingen at alle i området visste at folk i hans familie ikke bare hadde dårlig syn, de hørte dårlig også…

Og så var det han som “kolliderte bare litt”, i håp om å redusere bonustapet…”, og gullkornet om at “ulykken hadde vært unngått hvis begge hadde klart å stoppe”.

Du har kanskje en å bidra med, du også?

 

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com