Skoda med tøffere Karoq-modell

Skoda Karoq Sportline 1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Tips en venn

Skoda følger opp trenden med sterkere spesialversjoner av eksisterende modeller. På bilutstillingen i Paris i oktober vil fabrikken vise Skoda Karoq Sportline. Dette er en mer sportslig utgave av den kompakte SUV-en som ble lansert ifjor, og den blir bare tilgjengelig med den sterkeste bensinmotoren med 190 hk.

Bilen vil ellers skille seg ut med sportsstøtfangere, sorte 18 tommers lettmetallfelger og sportsseter som standard utstyr. Blir hjulene fortsatt for små, tilbyr fabrikken sortpolerte 19-tommere som ekstrautstyr.

Andre utvendige detaljer som blir typiske for Sportline, er sorte innstegslister, sotede vinduer og sort takreling.

Interiøret har sorte sportsseter med kontrastsømmer i sølv. Forsetene har korsryggstøtte. Multifunksjonssportsrattet er dekket med perforert sort skinn med sølvsømmer. Pedaler med elementer av rustfritt stål, sort taktrekk, sorte taksøyler og en LED-pakke med kupébelysning fullfører interiøret.

Digitalt instrumentpanel

Den nye Karoq-modellen kan utstyres med en virtuell førerplass som ekstrautstyr. Denne har en ekstra femte skjermmodus, som viser både turteller og aktuell hastighet i midten. Takket være en LTE-modul og Wi-Fi-sone er passasjerer i bilen alltid på nett.

Her bør det gå an å trives!

Kjøredynamikken kan konfigureres via valg av kjøremodus, og den elektroniske stabilitetskontrollen (ESC) har totrinns konfigurasjon.

Karoq Sportline hadde selvsagt ikke vært en Skoda om den ikke også hadde hatt mange Simply Clever-funksjoner og -løsninger. Den elektriske bakluken med Tip to Close-funksjon (ekstrautstyr) åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp eller ved å trekke forsiktig i den åpne luken. Etter ønske kan den virtuelle pedalen under den bakre støtfangeren brukes til å åpne bakluken med en enkel fotbevegelse.

Skoda tilbyr et praktisk bagasjeromstrekk eller fleksibelt gulv til bagasjerommet. Hverdagskjøringen blir enklere med oppbevaringsnett på forsetene og midtkonsollen, rom for småpenger og parkeringsbilletter på førersiden, og en holder for multimedieenheter.

Som andre Skoda-modeller, byr denne også på svært god innvendig plass, som attpåtil er lett å utnytte. Med den større motoren blir bilen dessuten sportslig morsom å kjøre.

  • Arkiv

  • PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com